| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Aga stale zagląda do filiżanki

|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 2:46 pm Temat postu: SCAE Cup Tasting 2011 - zmiana terminu i miejsca |
|
|
Witam serdecznie,
Ze względu na ograniczenia czasowe i techniczne, jesteśmy zmuszeni do przeniesienia SCAE Polskich Mistrzostw „Cup Tasting” 2011, które do tej pory odbywały się podczas marcowych Targów Eurogastro w Warszawie.
Zawody Cup Tasting odbędą się podczas wrześniowych Targów Polagra Food ( po „Olimpiadzie Kawy” sieci kawiarni 13 i 14 września).
WBC Barista, SCAE Latte Art i SCAE Coffee in Good Spirits Mistrzostwa Polski odbędą się w marcu 2011 podczas Targów Eurogastro = bez zmian.
Mistrzostwa Polski „Cup Tasting” odbędą się 15 września 2010 podczas Targów Polagra Food w Poznaniu gdzie zostanie wybrany Polski Mistrz 2011.
W przypadku dużego zainteresowania mamy opcje przedłużenia zawodów o jeden dzień czyli do 16 września.
Zasady udziału i wpisowe (PLN 100.00 + VAT od osoby członkowie SCAE i PLN 150.00 + VAT inni) = bez zmian.
Zainteresowanych prosimy o zgłoszenia najpóźniej do 1 września 2010 kiedy lista będzie zamknięta.
Zgłoszenia, wyłącznie pisemne, prosimy przysyłać na info@aprotrade.pl
Ponieważ pozostało mało czasu na rozreklamowanie zmiany miejsca i terminu Mistrzostw „Cup Tasting”, prosimy o przekazanie informacji w naszym imieniu do wszystkich potencjalnych zawodników.
Serdecznie pozdrawiam
Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 7:57 am Temat postu: |
|
|
Witam,
Przypominam o upływającym jutro terminie zgłoszeń do Mistrzostw Cup Tasting 2011.
Pzdr
Aga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
roger kawa w żyłach

|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 9:10 am Temat postu: |
|
|
Aga,
czyli w 2010 roku będzie wybierany dwukrotnie Mistrz Polski CT 2010 i 2011??
wg mnie mistrzostwa powinny odbywać się w roku którego dotyczy tytuł.
Obecny mistrz 2010 roku - wybrany w marcu - tylko 6 miesięcy będzie na tronie  _________________ Sprzęt: Rocket Giotto Premium Plus + Macap M4 R Chrom
Kawa: Bazzara Top12
Akcesoria: Hario Skerton + Aeropress |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joanna T. kawa w żyłach

|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 10:25 am Temat postu: |
|
|
W tym kraju zawsze był problem ze skróceniem kadencji i przeniesieniem wyborów...
A tak na serio - to takie trochę dziwne... _________________ "Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, zawsze mam wrażenie, że się pomyliłem" Wilde |
|
| Powrót do góry |
|
 |
antonio S Z A M A N

Dołączył: 30 Kwi 2005 Posty: 4765 Skąd: Bergamuty nad Bałtykiem
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 11:32 am Temat postu: |
|
|
Eeeee...
?????... Antonio, przydałoby się tu jednak jakieś minimalne choćby rozwinięcie tematu. //Jogi-mod
Chciałem napisać, że to nie ma znaczenia. Reguły ustala organizator. _________________ ADESSO Laboratorium espresso
Passione d'espresso www.caffeperte.pl
Espresso żelastwo: M-zocco FB70-2G-AV i M-SJolly;
Ostatnio zmieniony przez antonio dnia Czw Wrz 02, 2010 7:44 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 2:01 pm Temat postu: |
|
|
Mistrz wybrany we wrześniu (Polagra), będzie nosił tytuł Mistrz Polski 2011.
Obecny Mistrz 2010 (Paweł), ma swój tytuł do końca roku.
Wiem, że zrobiło się małe zamieszanie, ale techniczne na EuroGastro w marcu, mamy za mało czasu na wszystkie zawody...
Z drugiej strony będzie dużo więcej czasu na przygotowanie się do Mistrzostw Świata  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pattaya kawa w żyłach

|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Może ktoś podsumować jakie , kiedy i gdzie nas czekają wydarzenia kawowe w najbliższym czasie? _________________ Ascaso Dream Red+i-2 Love Red |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 2:54 pm Temat postu: |
|
|
Poznań Polagra:
13-14 września - "Olimpiada Kawy"
15 września - SCAE Polskie Mistrzostwa Cup Tasting 2011 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ziarenko stale zagląda do filiżanki

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 11:29 am Temat postu: |
|
|
Szczegóły odnośnie "Olimpiady kawy" _________________ Bialetti Mukka Express, DeLonghi Caffe Treviso, AeroPress |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|